UITNODIGING FEESTELIJKE ONDERWIJS- EN BEMOEDIGINGSDAG en 20-JARIG BESTAAN INTERCESSORS INTERNATIONAL NEDERLAND

We heten u hartelijk welkom om geïnspireerd en bemoedigd te worden door bijbels onderwijs, tijden van lofprijzing en aanbidding, proclamatie, ontmoeting met andere gelovigen, gebed en persoonlijke bediening

 

ZATERDAG 25 APRIL 2015

in 'Het Trefpunt' (onder de Goede Herderkerk),

Stationsweg 4, 3882 CG Nijkerk. van 10.30 - 16.00 uur


Met: Pierre en Linda Meijer

Pierre en Linda Meijer zijn de oprichters van Worldwide Outreach Ministries. Jarenlang verlangden zij ernaar om voor de Heer uit te gaan. In 1987 was het zo ver: de Heer riep hen om hun banen op te geven, alles achter te laten en naar Noord-Ierland te gaan, samen met hun twee kinderen. In Noord-Ierland begonnen zij met 'bruggen bouwen' tussen de vele kerken. Daarna begonnen zij een bijbelschool voor full-time studenten, Great Commission Training Centre. Jonge mensen uit de hele wereld, maar zeker ook uit Noord- en Zuid Ierland kwamen er naar toe om training te ontvangen vanuit het Woord van God. Studenten gingen op outreach. Niet alleen in kerken in de omgeving, maar ook veel verder weg: Rusland, Estland, Denemarken, Malta, Spanje en Portugal. Een geweldige zegen voor die landen, maar ook voor de studenten! Velen kwamen tot de Heer, ontvingen de doop met de Heilige Geest en werden genezen.

Na veertien jaar leidde de Heer Pierre en Linda terug naar Nederland. Hun bediening is niet veranderd: mensen trainen in het Woord van God, hun opvoeden in hun identiteit in Christus, gemeentes te ondersteunen en te beginnen. Op dit ogenblik zijn zij actief als pioniers van een nieuwe gemeente in Capelle aan den IJssel, de Christengemeente Gods Huis.

Op deze dag willen wij ook een dank moment hebben voor de grote en liefdevolle trouw, inzet en betrokkenheid die Willemien Vrijenhoek en Blanche Siahaya in en voor het werk van IIN betoond hebben. U heeft tijdens deze conferentie ook de gelegenheid om hen persoonlijk te ontmoeten en hen te danken voor hun toewijding.

Adres van de bijeenkomst:

Het Trefpunt (onder de Goede Herderkerk), Stationsweg 4, 3882 CG Nijkerk.

Kosten:

€ 15,00 pp, echtparen ..25,00 incl. thee/koffie/soep en feestelijke traktaties. Neemt u zelf een lunchpakket mee? Er zal een liefdeoffer worden opgehaald.

Opgave:

U geeft u op door €15,00 of €25,00 over te maken op bankrekening NL07INGB0006908040 t.n.v. Intercessors International Nederland te Veenendaal o.v.v. 'Feestelijke conferentie 25 april 2015'. Door uw overschrijving bent u geregistreerd.

Bereikbaarheid:

De kerk staat tegenover het NS-station. Er is voldoende parkeerruimte.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact op met Irene Hendriks (0318-518217 of 06-28797028), kijk op www.gebedsstrijders.nl of mail naar info@gebedsstrijders .nl.

Gerealiseerd door
Manduro webontwikkeling